Despre WiseVision

Nu mai este o noutate faptul ca lumea se muta incet, dar sigur in mediul online. Nu mai este o noutate nici faptul ca acelasi mediu online reprezinta un teritoriu nou, inca necucerit, in care pot prospera atat startupurile, cat si marile companii ce se afla in cautarea de noi oportunitati.

In ultimii 10 ani am lucrat online alaturi de firme mici sau mari, colaborand cu succes atat in ceea ce priveste proiecte realizate integral in propriul “laborator”, cat si in cadrul unor proiecte in care am oferit consultanta, servicii de optimizare pentru motoarele de cautare sau web development.

Faptul ca am crescut odata cu un mediu aflat intr-un continuu proces de transformare si evolutie ne-a facut sa ii intelegem mai bine mecanismele, uneori chiar sa putem anticipa anumite trenduri. Odata cu noi au crescut si afacerile clientii nostri, afaceri ce s-au adaptat(nu intotdeauna usor) realitatilor unei lumi in care mediul online nu mai putea fi ignorat.

Mai mult decat atat, experienta ne-a facut sa ne dam seama ca fiecare proiect(business) este unic, ca fiecare afacere are propriile particularitati, ce vin insotite de plusuri si minusuri, astfel inca fiecare proiect nou va putea fi abordat dintr-o perspectiva proprie.

Spre deosebire de metodele de lucru clasice in online, metodologia WiseVision presupune o abordare analitica, cu definire a strategiei de marketing in functie de o analiza initiala a business-ului fiecarui client si in acelasi timp de o planificare a strategiei insotita de asumarea unor obiective.

De ce noi?
  • pentru noi, toate actiunile intreprinse in mediul online sunt masurabile, ceea ce inseamna ca fiecare campanie va fi evaluata, iar fiecare proces¬†va fi optimizat in asa fel incat in timp sa obtinem KPI-uri cat mai performante
  • avem peste 10 ani de experienta in mediul online
  • va putem oferi un set complet de servicii, fara a fi nevoiti sa lucrati cu mai multe companii
  • detinem certificari Google Adwords si suntem listati ca si parteneri Google prin agentia Moloso
  • va putem furniza un audit initial gratuit
  • modelul nstru de business in zona de SEO se bazeaza pe plata in functie de performante
  • optional, oferim o clauza de neconcurenta, ceea ce presupune ca nu vom lucra cu fime din acelasi domeniu.
Clauza neconcurentiala

In cazul in care se doreste, in calitate de client al WiseVision, puteti opta pentru o clauza de neconcurenta, ceea ce presupune ca WiseVision sa nu mai presteze servicii de marketing online, seo, sem sau web development pentru companii ce furnizeaza servicii sau produse din acelasi domeniu cu cel al clientului.

logo