Optimizarea SEO Off page

Optimizarea SEO Off Page este un aspect esential al procesului de optimizare seom, proces prin care o serie de actiuni ce au loc in afara site-ului ajuta la imbunatatirea pozitiei in motoarele de cautare. Activitatea de link building trerbuie sa fie ampla si continua, astfel incat sa duca la cresterea traficului organic (natural) prin imbunatatirea pozitionarii in motorul de cautare pentru cuvinte cheie competitive.

Serviciile de link building reprezinta astfel cea mai importanta operatiune SEO. Iar backlinkurile se afla la baza a ceea ce se mai numeste SEO off-page(sau off-site).

Pentru a obtine backlink-uri de calitate, folosim urmatoarele metode:
  • Link Building Local care ajuta la cresterea site-ului dvs in cautarile locale
  • Inscrierea in Cataloage Online de Firme
  • Publicarea de articole pe bloguri
  • Achizitionarea de advertoriale din blogosfera
  • Achizitionarea de advertoriale de la diverse site-uri media (ziare, reviste online sau alte publicatii online)
  • Definirea de strategii ce duc la obitnerea de link-uri naturale
  • Mentiuni sociale.

Obtinem backlink-uri doar de pe site-uri care au Page Authority (indicator Moz) si TrustFlow (indicator Majestic) mai mare sau egal cu 10.

Pot serviciile de link building sa conduca la penalizari?

Da, majoritatea site-urilor penalizate de catre Google au avut de suferit din cauza adoptarii unei politici eronate de link building, bazate pe cantitate in loc de calitate. Acestea au fost afectate in special de cand s-a introdus update-ul de algortim Penguin.

Pot serviciile de link building ale WiseVision sa produca penalizari?

Tehnicile de link building pe care le folosim sunt conforme cu Google Webmaster Guidelines, astfel incat sansele de penalizare sunt foarte scazute. Totusi, tinand cont de faptul ca Google ajusteaza in mod constant algoritmii de cautare, intotdeauna va exista posibilitatea ca un website sa fie penalizat, iar practicile SEO considerate astazi corecte risca sa devina indezirabile.

Cum previne WiseVision potentialele schimbari de algoritm ale Google?

WiseVision este probabil una dintre foarte putinele firme de SEO ce au un control deplin asupra linkurilor oferite(acestea putand fi oricand activate/dezactivate). De aceea putem reactiona foarte rapid potentialelor schimbari de algoritm impuse de Google.

Ai nevoie de o Strategie de Optimizare SEO pentru a valorifica potentialul business-ului tau?

logo