Optimizare SEO

Serviciile SEO au fost privite in trecut ca un sfant Graal al marketingului online, fiind principala sursa de trafic targetat pentru 99% din afacerile prezente pe internet. Lucrurile s-au schimbat in ultimii ani, mai ales odata cu introducerea si adoptarea(destul de rapida) a solutiilor Google Adwords, unde in functie de suma licitata si de scorurile de calitate ale anuntului si paginii de destinatie pot fi obtinute pozitii de top fara efort, insa platind pentru fiecare click.

Cateva aspecte referitoare la “conflictul” dintre SEO si campaniile Adwords in reteaua de cautare:
– in ciuda faptului ca cele 10 pozitii organice din prima pagina de rezultate a Google (sau Yahoo/sau Bing) se afla pozitionate chiar sub reclamele platite, acestea continua sa acapareze(pentru majoritatea termenilor de cautare) mai mult de 50% din rata de click.
– un alt aspect important ce trebuie punctat este faptul ca SEO si SEM nu sunt metode concurentiale, care sa se excluda una pe cealalta (desi da, se pot canibaliza reciproc), ci trebuie privite ca metode complementare, metode care folosite impreuna pot genera mai mult trafic, mai multe vanzari si implicit mai multa valoare.

Serviciile de Optimizare SEO Oferit de WiseVision includ:
AUDIT SEO GRATUIT

audit_seo_gratuitAudit initial al site-ului Рse realizeaza GRATUIT pentru fiecare website. Presupune analizarea elementelor de SEO On Page si SEO Off Page care pot influenta rezultatele organice si care pot fi optimizate in vederea cresterii traficului relevant

Keyword Research

keyword_researchStudiul cuvintelor cheie sau Keyword research – presupune identificarea cuvintelor cheie cu cel mai mare volum de trafic care se potrivesc business-ului tau si de asemenea identificarea tiparelor si a sabloanelor de cautare folosite de utilizatori.

Optimizare SEO On Page

optimizare_seo_on_pageIn urma auditului website-ului, dar si a keyword research-ului vom stabili exact in ce fel trebuie dezvoltata structura website-ului si ce ajustari tehnice din punct de vedere SEO On Page trebuie aduse website-ului pentru a corespunde cerintelor Google.

Optimizare SEO Off Page

optimizare_seo_off_pageDe indata ce optimizarile de on page au fost implementate se trece la optimizarea factorilor de seo off page care tin de backlink-urile catre site si de semnalele sociale. Tehnicile de link building pe care le folosim sunt conforme cu Google Webmaster Guidelines.

Ai nevoie de o Strategie de Optimizare SEO pentru a valorifica potentialul business-ului tau?

logo