Pay per Click

PPC reprezinta prescutarea de la Pay Per Click (Plateste la Click) si este una dintre cele mai eficienta metode de promovare din mediul online de business.

Marele avantaj adus de sistemul pay per click este acela ca veti plati numai atunci cand potentialii clienti au ajuns pe site-ul dumnevoastra prin intermediul reclamelor realizate de catre Echipa WiseVision.

Daca doriti sa aduceti rapid trafic relevand catre website-ul dumneavoastra atunci serviciile pay per click pot reprezenta cea mai eficienta solutie.

Cu WiseVision, veti putea face rapid reclama la produsele si serviciile oferite de business-ul dumneavoastra pe principalele retele de publicitate: Google, Facebook si Youtube.

Publicitate prin Sistemele Pay Per Click
Audit Gratuit Adwords

audit_adwordsAudit intial al campaniilor adwords – se realizeaza Gratuit pentru fiecare Cont Google Adwords. Presupune verificarea elementelor care pot influenta in mod pozitiv sau negativ rata de conversie a campaniilor.

Realizare Campanii Adwords

campanii-google-adwordsOdata cu serviciul de configurare a campaniilor Google Adwords realizam si setarea mecanismelor de urmarire a performantelor cuvintelor cheie, astfel incat sa putem evalua performantele campaniilor.

Campanii de Remarketing

remarketingCampaniile de remarketing sunt campanii directionate (targetate) pe persoanele ce v-au vizitat deja site-ul, astfel incat acestora le vor fi afisate bannere aproape pe orice fel de site care este partener Google.

Campanii Facebook Ads

facebook-adsPublicitatea Social Media este orientata catre Facebook si Instagram iar WiseVision va ofera cele mai bune servicii de management al contului Facebook, administrare + optimizare campanii publicitare

logo