Audit SEO Gratuit

Un site care isi doreste sa apara pe primele locuri in rezultatele returnate de motoarele de cautare va avea nevoie inca de la inceput de un audit seo. Auditul seo gratuit, oferit de agentiile de marketing cu experienta, cum este si WiseVision, poate depista toate lucrurile care nu functioneaza in materie de SEO pe site si poate oferi solutii pentru imbunatatirea lor. Cu un audit seo bine facut site-ul va avea un ranking mult mai bun, optimizarile seo vor fi mai eficiente pe viitor si traficul organic atras pe site va fi mereu unul de calitate.

Orice audit seo este realizat pentru a putea fi mereu cu un pas inaintea competitiei, in 2020 competitia este din ce in ce mai acerba asa ca nu iti permiti sa faci niciu pas gresit, iar daca l-ai facut trebuie sa stii cum il poti remedia si sa il depistezi rapid. Intr-un audit seo gratuit sunt doua lucruri care ne vor interesa: auditul on-page si auditul off-page.

AUDIT SEO PENTRU WEBSITE

Auditul SEO porneste de regula de la verificarea tag-urilor de titlu, care trebuie sa contina cuvintele cheie principale si sa nu fie foarte lungi, continua cu analiza cuvintelor cheie care apar in H1 sau H2, headinguri, esentiale pentru context si relevanta, dar si a cuvintelor cheie din meta descrieri, pentru un CTR mai mare si un context usor de inteles pentru utilizatori.

Cuvintele cheie din URL sunt in vizorul auditului seo de calitate realizat de o agentie de marketing care ofera astfel de servicii, ele trebuie sa fie definitorii pentru nisa in care se afla website-ul, la fel ca lungimea continutului si calitatea lui, articolele care depasesc 500 de cuvinte sunt mai eficiente decat cele sub 300 de cuvinte.

In cadrul unui audit seo serios se vor lua in considerare si link-urile defecte din interiorul site-ului, se vor semnala pentru remediere, varsta domeniului, calculata de la indexarea in Google, daca domeniul e mai vechi ranking-ul este mai bun pe motoare de cautare. Tag-urile No Index vor fi studiate cu mare atentie, ele transmit motoarelor de cautare sa nu indexeze anumite pagini care nu sunt relevante pentru SEO pentru website-ul respectiv, se vor folosi doar cand e nevoie si cele care sunt folosite gresit vor fi semnalate imediat.

AUDITAREA CONTINUTULUI

Unicitatea si originalitatea continutului vor fi in prim planul auditului seo gratuit, continutul care apare pe site va fi verificat punct cu punct pentru a se depista orice incercari de copy-paste sau continuturi duplicat, daca nu ai astfel de greseli strategia SEO va da roade cu siguranta. Continutul valoros este foarte important pentru SEO si e analizat in audit, orice scriem pe site trebuie sa ajute utilizatorii sa inteleaga ceva, sa li se adreseze si sa fie important pentru ei, sa ii intereseze. Optimizarea imaginilor pentru seo si folosirea corecta a tag-urilor ALT pe imagini, prezenta cuvintelor cheie principale si in tag-urile ALT, toate vor fi privite cu atentie si analizate la un audit seo gratuit.

Implementarea distribuirii continutului pe retele de socializare si structura URL-urilor, lungimea lor sunt pe lista de verificari dintr-un audit seo. Trebuie sa ne asiguram ca utilizatorii inteleg rapid din URL despre ce e vorba in site si pot sa distribuie un anumit contintut pe orice retea de socializare moderna. Experienta utilizatorilor si cat de usor sau de greu se interactioneaza cu un site, calitatea link-urilor outbound, iata alte elemente care vor fi analizate in detaliu odata ce am pornit un audit seo gratuit pentru site.

Auditul seo modern va avea in vedere si atributul mobile-friendly al site-urilor, cat de bine este un site optimizat pentru afisarea pe dispozitivele moderne, viteza de incarcare pe orice dispozitive, care depinde de optimizarile facute asupra elementelor din fiecare pagina afisata, text, imagini, videoclipuri, elemente de design. Conexiunile sigure si HTTPS se vor verifica in auditul seo on page intr-un final pentru a garanta securitatea conexiunilor odata ce un utilizator intra pe site.

AUDIT SITE OFF-PAGE

Auditul seo off page se refera la verificarea calitatii link-urilor, se verifica link building-ul, un element cheie pentru site-urile care isi doresc credibilitate si autoritate in online. Link-urile Dofollow si no-follow, reputatia site-ului pe retelele de socializare, increderea pe care o ofera site-ul, anchor text-ul, iata alte exemple de verificari de bifat de pe lista pentru auditul seo off-page.

Auditul SEO este un instrument important pentru marketingul online, el iti spune pe scurt sau detaliat ce a fost bine si ce nu a fost cand s-a facut o optimizare seo. El se realizeaza doar pentru a fi folosit de departamentul de marketing, are foarte multe elemente care sunt analizate si ofera o privire de ansamblu asupra site-ului, asupra paginilor individuale si asupra traficului, in general. Toate datele dintr-un audit SEO, analizate si interpretate corect de catre profesionistii din agentiile online, vor fi folosite pentru imbunatatirea performantelor unui site si pentru obtinerea unui ranking mult mai bun pe viitor.

Trei sunt factorii la care trebuie sa fim atenti cand avem un audit seo gratuit: factorii din background, hosting, indexare, factorii vizibili, continut, cuvinte cheie, metadate, calitatea link-urilor si referintele din exterior, care trimit spre site-ul vizat.

OPTIMIZARE SEO                                                           

Ceea ce isi propune un audit seo este pana la urma sa gaseasca acele probleme profunde care afecteaza performantele cautarilor organice. Intr-un audit seo vom vedea si vom intelege cat de bine a fost realizata optimizarea seo, daca a fost eficienta si in ce masura a reusit sa atraga un trafic organic de calitate pe site. Auditurile seo ofera date relevante despre problemele tehnice de seo, probleme legate de structura site-urilor, despre problemele cu optimizarea off site.

Se analizeaza si experienta utilizatorului si se pot face teste pentru a vedea unde apar dificultati si unde mai trebuie lucrat. De regula inainte de orice optimizare seo se apeleaza la un audit realizat de specialisti de la agentii de marketing cu experienta, cum e si WiseVision, asta pentru a garanta o optimizare care isi atinge toate scopurile. El devine deja parte din rutina cand se repeta optimizarile seo si va viza la nivel general accesibilitatea, indexarea si optimizarea site-urilor analizate.

Auditul seo profesional genereaza automat mai multe rapoarte in functie de care se iau si deciziile de optimizare ulterioara, este foarte detaliat, nu e doar o simpla analiza fugara, pe masura ce il parcurgi incepi sa intelegi ce a fost in neregula cu optimizarile si ce e de facut concret. Stii unde sa actionezi, intervii cu promptitudine si nu pierzi timpul incercand sa iti dai seama de unde vin problemele, ai si solutii oferite de firmele cu servicii de auditare seo. Totul este sa constientizezi de la inceput ca auditul seo e obligatoriu daca iti doresti sa ai performantele sperate pana la finalul procesului de optimizare seo.

SERVICII SEO

Auditul seo este inclus in servicii seo pe care le ofera orice agentie de marketing online cu experienta vasta in domeniu. El este gratuit si trebuie sa profitam la maximum de el. Este o analiza de care avem nevoie si daca suntem la inceput de drum cu site-ul si daca avem deja luni sau ani de cand suntem pe piata. Nu exista un moment anume cand trebuie sa face acest audit seo inclus in serviciile seo profesionale, el trebuie sa devina o rutina si sa apara ori de cate ori simtim ca sunt problemele cu optimizarile si cu traficul care ajunge pe site.

Serviciile seo legate de audit pot sa priveasca toti factorii tehnici, optimizarile on-site, keyword research-ul, continutul, factorii comerciali. In serviciile seo care au legatura cu auditul vom avea si analize ale factorilor externi, tot ce tine de local SEO va fi gestionat si analizat in audit, penalitatile vor fi privite cu interes si verificate, vor fi cautate cauzele reale.

Agentiile de marketing online au astfel de servicii seo de foarte buna calitate, le ofera gratuit pentru a ajuta clientii sa inteleaga cum pot actiona mai departe. Ele sunt realizate si oferite doar cu/in baza unor tehnologii si instrumente moderne care ofera date detaliate corecte si rapide despre performantele unui site. Fiecare audit are niste etape foarte stricte si rapoartele generate sunt foarte usor de inteles, sunt explicate si prezentate in asa fel incat clientul sa primeasca solutiile dorite si raspunsurile la toate intrebarile pe care le avea legate de optimizarile seo.

AGENTII SEO

Este foarte important sa nu ne bazam doar pe instrumentele gratuite online pentru auditul seo si sa apelam de cate ori avem nevoie de raspunsuri clare la agentii seo care lucreaza doar cu echipe de profesionisti si cu instrumente si tehnologii de top. Spre deosebire de instrumentele gratuite din online auditarea seo gratuita facuta rapid de cei mai buni experti din agentiile online este una corecta, obiectiva, rapida, eficienta. Vezi imediat rapoartele detaliate, poti pune oricate intrebari doresti, ai si cele mai bune variante de auditare seo.

Specialistii agentiilor online au deja experienta vasta cu auditarea, stiu ce sa analizeze si cum sa o desfasoare in asa fel incat la finalul ei clientii sa aiba date relevante si suficiente raspunsuri pertinente la intrebarile pe care le aveau de multa vreme legate de optimizarile seo. Pe langa raspunsuri pertinente, auditarile seo profesionale asigurate de agentiile de marketing online vor scoate la iveala si greselile pe care le-am facut cand am optimizat seo site-ul si in acest fel stim pe viitor la ce sa fim mai atenti. Auditarea e buna si e recomandata de fiecare data cand se vrea optimizea seo profesionala, echipa agentiilor de marketing online o va recomanda si o va impune ori de cate ori este necesar.

Ce trebuie sa intelegem despre auditul seo profesional este urmatorul lucru: auditul ofera doar o imagine completa asupra lucrurilor care merg si care nu merg in optimizarile seo deja facute, el traseaza niste directii de actiune si incearca sa sugereze solutii. Depinde de agentia de marketing online cum se folosesc de aceste date pentru a putea initia o campanie de optimizare pentru motoarele de cautare care sa isi atinga scopul intr-un final. Singurii care vor interpreta corect datele foarte multe primite in urma unui audit sunt expertii din agentiile seo, care au experienta si stiu foarte bine ce strategii si ce actiuni implica orice fel de problema depistata.

PROMOVARE SEO

Promovarea seo este influentata in mod categoric de auditul seo. Am vazut ca, in urma unui audit seo, obtinem mai multe date si detalii despre cum a mers o optimizare pentru motoarele de cautare, ce a fost bine, ce a fost rau. Toate aceste date sunt analizate si raportate, sunt corelate cu alte date culese din Analytics si constituie baza unor optimizari viitoare. Auditul seo influenteaza promovarea seo in doua moduri. O data avem o influenta directa, vedem date in audit si incercam sa gandim promovarea seo in functie de ele. Avem influenta directa, o cauzalitate usor de remarcat. Practic auditul seo ne ofera directiile corecte de promovare daca stim cum sa il privim, cum sa interpretam rezultatele.

Pe de alta parte avem influenta indirecta asupra promovarilor seo. Influenta indirecta este mai simplu de inteles daca ne gandim ca auditul seo este facut la inceput pentru a verifica performantele unui site din punct de vedere seo si chiar tehnic. Promovarea seo nu poate avea loc, nu poate fi facuta in mod corect daca acest audit nu exista. Nu avem influenta directa in prima faza, e clar, dar faptul ca punem sub semnul intrebarii performantele si modul in care functioneaza site-urile si vrem audit seo reprezinta un prim pas spre influenta indirecta asupra promovarilor. De la inceput stii ca vei afla niste date care vor ajunge sa aiba o anumita influenta asupra promovarii viitoare. Influenta indirecta si directa asupra promovarilor seo se vede si atunci cand trecem de la o campanie mai veche la una noua, care presupune din start alt audit seo care precede demararea ei.

AGENTII SEO

Agentia seo care se va ocupa de auditul seo gratuit este aleasa din mai multe motive. In prima faza vrem sa avem o perspectiva mai clara, profesionista, obiectiva asupra performantelor si functionarii site-urilor. De unul singur, mai ales daca nu ai timp si cunostintele necesare, nu poti avea o analiza detaliata a aspectelor care tin de auditul seo profesionist, chiar daca obtii datele detaliate nu vei sti ce sa faci cu ele, nu te vor ajuta la nimic. Specialistii de la agentiile de marketing online analizeaza in profunzime si se ocupa de generarea unor rapoarte de audit seo foarte detaliate. Ei ofera si solutii si idei pentru optimizari seo de calitate si pentru imbunatatirea functionarii site-ului si pentru optimizari pentru motoarele de cautare perfecte.

Implicarea echipei care va realiza auditul si optimizarea seo e foarte importanta si sta la baza alegerii agentiei de marketing online. Ai nevoie de oameni care stiu foarte bine ce au de facut, dar si de oameni care sunt dispusi sa lucreze pentru clienti si sa foloseasca tehnologii si resurse speciale pentru cele mai bune rezultate la final. Siguranta este pe lista de motive pentru care ajungem sa alegem agentiile de marketing online cu experienta, cum este si WiseVision, toate serviciile prestate sunt oferite in cele mai bune conditii de securitate, suntem siguri pe datele. Stim ca avem o intreaga echipa care se ocupa de auditul seo si orice s-ar intampla vom avea solutiile potrivite la momentul potrivit.

Agentiile de marketing online si seo sunt alese si pentru ca au cele mai bune preturi la serviciile oferite si un raport calitate-pret excelent de fiecare data. Primesti serviciile premium la preturi pentru toate buzunarele si stii ca te bazezi oricand pe ajutorul lor fara a avea un buget urias alocat pentru audit seo sau optimizari profesionale pentru motoarele de cautare.

SERVICII SEO PROFESIONALE

Serviciile seo profesionale de la agentiile de marketing online pot fi gasite foarte usor la o simpla cautare pe internet. Toate agentiile au site-uri de prezentare, au listate preturi pentru pachete de servicii si toate detaliile despre serviciile prestate. Auditul seo gratuit este primul pas spre o colaborare de viitor cu o agentie de marketing online, este unul dintre serviciile care te ajuta sa intelegi ce nu merge, ce merge si ce se poate face pentru optimizari seo de calitate si performante mai bune, trafic mai bun si vanzari excelente pe termen scurt sau mediu. Iti dai seama imediat daca agentia are oameni de calitate in urma evaluarii detaliate a site-ului, auditarea seo gratuita este foarte usor de solicitat, mai ales ca nu te costa nimic sa vezi unde te afli cu site-ul si sa obtii, poate, si niste directii de interventie asupra sa. Daca esti multumit de auditare poti continua colaborarea si poti avea campanii de optimizare seo profesionale si alte servicii seo profesionale din pachetele propuse de fiecare agentie de marketing online.

Cu serviciile seo profesionale puse la dispozitie oricand de agentiile de marketing online nu iti mai faci griji legate de optimizarile pentru motoarele de cautare. Ai analize si modalitati moderne de optimizare eficienta, stii ca poti discuta oricand cu specialistii de acolo pentru orice fel de informatii la zi legate de tot ce tine de site si de optimizari seo. Te poti ocupa de ceea ce este mai important pentru afacere stiind ca ai pe cine te baza si lasi pe maini bune optimizarile profesioniste pentru motoarele de cautare.

Solicita audit Gratuit

    Contactati-ne pentru a beneficia de de auditare si consultanta gratuita.