Dezvoltare Aplicații Mobile

Alege Wisevision pentru dezvoltarea unei aplicaţii mobile pentru afacerea ta

În prezent, actualii sau viitorii tăi clienţi sunt în permanenţă conectaţi la telefonul lor mobil şi, implicit, la mediul online. Pentru a ajunge cât mai uşor la aceştia, merită să îţi promovezi afacerea prin intermediul unei aplicaţii mobile cu ajutorul serviciilor de dezvoltare aplicaţii mobile Wisevision. Odată cu aceasta, vei putea ajunge la un număr cât mai mare de persoane, într-un mod rapid şi eficient care să îţi asigure creşterea substanţială a vânzărilor.

Generarea de interacţiuni şi conversii

Consolidăm brand-ul

Loializarea consumatorilor

Avantajele dezvoltării unei aplicaţii mobile pentru afacerea ta

O aplicaţie mobilă este un must have pentru succesul şi evoluţia continuă a oricărui business. Dezvoltarea unei astfel de aplicaţii vine la pachet cu numeroase beneficii incontestabile atât pentru tine şi pentru afacerea ta, cât şi pentru segmentul de public căruia i te adresezi.

În primul rând, dezvoltarea unei aplicaţii mobile înseamnă pentru business-ul tău:

 • sporirea vizibilităţii şi a notorietăţii
 • interacţiune directă cu clienţii tăi
 • obţinerea unui feedback cu scopul de a afla nivelul de satisfacţie al clienţilor tăi
 • notificarea clienţilor în timp real cu privire la afacerea ta prin intermediul notificărilor push, care îi determină pe aceştia să revină mereu în aplicaţie, respectiv la produsele şi serviciile tale
 • acces la statistici (utilizatori zilnici, săptămânali sau lunari, descărcări, dezinstalări etc.).

De asemenea, pentru clienţii tăi, accesul la o aplicaţie mobilă le oferă:

 • o experienţă plăcută de utilizare
 • o modalitate de a afla mai uşor de produsele şi serviciile tale
 • o interfaţă prietenoasă cât mai intuitivă şi uşor de accesat de pe telefonul lor mobil
 • un mod transparent de a interacţiona cu brandul tău
 • funcţionalităţi multiple
 • şansa de a face conversii direct de pe mobil.

Fiecare client care apelează la nişte servicii de dezvoltare ale unor aplicaţii mobile vine cu cerinţe şi nevoi specifice pentru afacerea sa. În acest sens, Wisevision te ajută să construieşti o aplicaţie personalizată în funcţie de preferinţele tale, totul pentru a garanta o colaborare de tip win-win.

Mută-ţi afacerea din offline în online alături de Wisevision

Echipa Wisevision te va ajuta cu tot ce este nevoie, de la etapa de proiectare şi implementare a aplicaţiei mobile, testare, mentenanţă, asistenţă tehnică continuă, optimizări necesare şi până la un concept grafic atractiv şi intuitiv, care să respecte în acelaşi timp identitatea afacerii tale.

Serviciile noastre de dezvoltare aplicaţii mobile sunt destinate oricărei industrii şi sunt realizate de către o echipă de profesionişti, care depun toate eforturile pentru a se asigura că obţii o aplicaţie mobilă fiabilă şi personalizată conform cerinţelor tale, la un raport calitate-preţ avantajos.

Vrei să dezvolţi o aplicaţie mobilă pentru afacerea ta? Nu ezita să ne contactezi.