Realizare campanii Google Ads

Unele dintre cele mai frecvente întrebări care apar în mințile antreprenorilor cu privire la campaniile Google Ads sunt referitoare la rata de succes a acestora și la cât de mult merită să investești în astfel de campanii. Ei bine, răspunsul se află în acest articol ce este menit să îți ofere detalii despre cum funcționează o campanie Google Ads și care sunt elementele de importanță majoră care apar atunci când vorbim despre promovarea care are loc în mediul online. 

Vizibilitate maximă

Costuri mici

Potrivit pentru orice business

Ca deținător al unui site știi deja că poți utiliza o multitudine de instrumente care să vină în avantajul tău și care să-ți crească traficul de pe site și să te ducă, implicit pe culmile succesului. Astfel, știm deja că putem să ne folosim de tot ceea ce ne oferă mediul online pentru a ne promova brandul, fără să facem prea mult efort.

Putem încerca să publicăm periodic articole, să optimizăm conținutul într-un mod cât mai prietenos cu motorul de căutare, putem să avem un conținut bogat pe social media sau putem apela chiar la transmiterea unor newslettere. 

Știm deja că toate acestea atrag trafic organic, însă ai acum la dispoziție o metodă mult mai simplă prin care poți ajunge la mai mulți potențiali clienți.

Cel mai important este faptul că reprezintă o metodă mult mai rapidă prin care să atragi de partea ta clienții interesați de ceea ce ai de vândut și de ați cunoaște produsele sau serviciile.

Campaniile Google Ads sunt opțiunea mult mai validă rapidă și mai eficientă pentru a ajunge acolo unde îți dorești și cu toate că implică anumite costuri, rezultatele finale sunt mult mai avantajoase. 

Ce avantaje are o campanie Google Ads? 

  • Poți atrage mulți clienți noi într-un timp foarte scurt

Cum? Ei bine, de fiecare dată când un utilizator va efectua o căutare în motorul de căutare Google, acesta afișa toate rezultatele relevante pentru cuvintele cheie introduse. Este esențial ca acestea să fie alese corespunzător, pentru ca anunțul tău să se poată situa cât mai sus în topul căutărilor. De cele mai multe ori, companiile cu un buget mai mare, apar printre primele, însă la fel de eficiente sunt și experiența utilizatorului pe site sau rata de click a campaniilor obținută de-a lungul timpului. În acest sens, rezultatele unei campanii Google Ads nu vor înceta să apară, iar creșterea afacerii tale este un element garantat. 

  • Costul eficient al promovării

Cea mai bună parte a campaniilor de acest gen este că tu vei avea un control total asupra a tot ceea ce înseamnă buget. Nu vei avea o sumă minimă sau maximă pe care să o investești, toate deciziile în acest sens, fiind luate doar de către tine. Mai mult, vei avea posibilitatea să îți setezi un buget cât mai precis posibil, care să funcționeze doar în sensul promovării și care să fie același lunar sau zilnic. De asemenea, dacă nu îți place cum decurge campania vei putea oricând să renunți la aceasta, iar plata se face de fiecare dată când un utilizator ajunge pe site-ul tău prin intermediul anunțului publicat. 

  • Reclama ta apare doar persoanelor interesate

Cel mai important avantaj al acestor campanii de tip Google Ads este referitor la faptul că acestea apar vizitatorilor doar în momentul în care aceștia manifestă interes în cumpărarea unui produs sau un serviciu pe care îl oferi, astfel încât șansele de conversie devin din ce în ce mai mari. 

  • Rezultatele sunt măsurabile

Dacă metodele de promovare clasice precum reclamele la radio sau la televizor și în reviste nu pot să îți ofere o claritate în ceea ce privește succesul pe care îl au, campaniile Google Ads îți pot oferi o imagine foarte specifică asupra acestui aspect deoarece acum totul este la un click distanță, iar eficiența unor astfel de campanii este ridicată.

Astfel, vei putea să măsori cu exactitate rezultatele pe care le ai în funcție de bugetul pe care l-ai investit. Acestea oferă transparență și eficiență în același timp. 

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele pe care le poate aduce o astfel de campanie asupra afacerii tale, iar dacă este realizată de o agenție specializată, rezultatele și succesul nu vor înceta să apară. Alături de noi, poți crea cele mai inovative campanii, care te vor conduce pe o pantă ascendentă. 

Google Ads Promo
100
Google Ads Search
Contact
Google Ads Standard
150
Google Ads Search
Contact
Google Ads Display Standard
65
Google Ads Display
Contact
Google Ads Remarketing
65
Google Ads Display
Contact
Google Ads Shopping
100
Merchant Center
Contact
Google Ads Video
50
Youtube Ads
Contact

Contactați-ne pentru a beneficia de auditare și consultanță gratuită.