Servicii Google Adwords

Google Adwords – solutia care iti face cunostinta cu succesul

Serviciile Google Adwords reprezinta instrumente viabile si esentiale de marketing de tipul Pay-Per-Click (PPC) pentru un numar impresionant de mare de companii in zilele noastre. Nu numai ca va permite sa faceti publicitate pe cel mai utilizat motor de cautare de pe web, dar poate fi adaptat suta la suta pentru afacerea oricui, astfel incat sa faceti publicitate doar pentru publicul tinta. La fiecare cautare, veti gasi anunturile in partea de sus a fiecarui search pe Google, dar si in partea dreapta. Pentru termeni competitivi, ravniti de multe companii, numarul companiilor care se lupta pentru primele locuri este foarte mare, dar in termeni mai specifici, veti vedea doar reclame atent directionate.

Costul anunturilor este cost per click, astfel incat sa platiti numai atunci cand cineva face click pe anuntul pe care il afisati. Costul click-ului se bazeaza pe cuvintele-cheie pentru care licitati. Pentru intreprinderile mici din pietele de nisa, servicii Google Adwords este un instrument ideal pentru a va aduce afacerea in atentia publicului tinta, cu numai o investitie cu costuri reduse si care poate fi mult mai eficienta decat anunturile tiparite, practicate pe scara larga de-a lungul timpului.

De ce sa alegi servicii Google Ads?

Serviciile Google Ads sunt cea mai importanta si convenabila sursa de promovare, o platforma de cautare platita, depasind cu lejeritate concurenta. Serviciile Google Ads permit agentilor de publicitate sa stabileasca un buget zilnic pentru fiecare campanie si sa aleaga sume licitate pentru fiecare grup de anunturi, dar si cuvinte-cheie. Setarile campaniei includ functii precum programarea anunturilor, setarile locatiei si setarile dispozitivului mobil. Mai mult decat atat, planificatorul de cuvinte-cheie pentru anunturi va permite sa faceti ceea ce se numeste brainstorming si sa evaluati puterea cuvintelor-cheie pentru campaniile dvs.

Cum functioneaza serviciile Google Ads?

Google Ads depune eforturi pentru genera relevanta si ii recompenseaza pe agentii de publicitate, pentru ca isi fac campaniile cat mai utile pentru utilizatorii cunoscutului motor de cautare. Altfel spus, se atribuie un grad de calitate fiecarui cuvant-cheie dintr-un cont. Scorul de calitate determina partial costul per click pentru un anunt in poziția de top din cautarea Google. Daca doriti sa va imbunatatiti gradul de calitate pentru campaniile publicitare, WiseVision va poate veni in ajutor. Optimizand relevanta publicitara si continutul paginii de destinatie pentru a imbunatati rata de click-uri si rata de conversie online, specialistii nostri PPC pot ajusta gradul de calitate pentru contul tau, permitandu-va sa atrageti cele mai multe si cele mai relevante vizite pe site-ul tau web.

De asemenea, este important sa retineti ca serviciile Google AdWords favorizeaza agentii de publicitate care isi adapteaza  in mod frecvent contul si experimenteaza cele mai noi functii oferite de Google Ads, facand din gestionarea PPC un element esenÈ›ial al publicitatii pe Ads, dar si o experienta de promovare placuta si repetabila.

In genere, Google Ads este o platforma pe care o puteti gestiona singuri, fara ajutor. Nu este nevoie sa angajati o companie PPC profesionista pentru a va configura si gestiona campania PPC. Cu toate acestea, majoritatea proprietarilor de intreprinderi mici le lipseste timpul, expertiza si instrumentele necesare pentru a maximiza rentabilitatea investitiei. De aceea, ei apeleaza la un specialist al unei agentii de marketing si publicitate, avand garantia faptului ca totul este sub controlul atent al unei persoane calificate, iar rezultatele vor fi cele dorite. Conteaza si tu pe sprijinul profesionist oferit de WiseVision si fa cunostinta cu succesul! Alaturi de noi, afacerea ta va prinde contur mult mai bine, iar cererea produselor sau serviciilor pe care le comercializezi va fi una foarte mare, conferindu-ti siguranta zilei de maine, continuitate pe termen lung, dar si incredere in propriile forte.

Solicita audit Gratuit

    Contactati-ne pentru a beneficia de de auditare si consultanta gratuita.