Servicii Google Adwords

Google Adwords – soluția care iți face cunoștință cu succesul

Pentru un număr foarte mare de companii, serviciile Google Adwords reprezintă instrumentele cele mai viabile și esențiale pentru marketing-ul online. Acestea nu numai că permit publicitatea pe Google, care este cel mai utilizat motor de căutare web, dar sunt permit și foarte potrivite pentru absolut orice afacere, din orice domeniu.La fiecare căutare, este posibil să găsești anunțurile în partea de sus a fiecărui search pe Google, dar și în partea dreapta.

Reclame personalizate

Pentru orice domeniu

Investiție mică Rezultate bune

De ce să alegi servicii Google Ads?

Costul anunțurilor este per click, astfel încât veți plăti numai atunci când cineva va face click pe anunțul pe care îl afișați. Este bine de reținut faptul că acesta se bazează pe cuvintele-cheie pentru care licitați și pe care vreți să le folosiți.

Astfel, pentru întreprinderile mici din piețele foarte nișate, serviciile Google Adwords sunt un instrument ideal care îți pot aduce afacerea în atenția publicului cu o investiție modestă. Cu siguranță acest tip de campanie se va dovedi mult mai folositoare decât anunțurile tipărite, practicate pe scară largă de-a lungul timpului.

Serviciile Google Ads le pun la dispoziție agențiilor de publicitate posibilitatea de a stabili un buget zilnic pe care să îl poată aloca fiecărei campanii și să decidă care sunt sumele licitate pentru fiecare grup de anunțuri.

De cele mai multe ori, setările campaniei includ și funcții precum programarea anunțurilor, setările locației și ale device-ului folosit. De altfel, planificatorul de cuvinte-cheie pentru anunțuri vă permite să faceți ceea ce se numește brainstorming și să evaluați care este de fapt puterea cuvintelor-cheie și relevanța lor pentru campaniile dvs.

Cum funcționează serviciile Google Ads?

Google Ads depune eforturi considerabile pentru a genera relevanța și îi recompensează pe agenții de publicitate în momentul în care aceștia fac campanii care să fie cât mai utile și eficiente pentru utilizatorii motorului de căutare.

Astfel, acesta atribuie un grad de calitate pentru fiecare cuvânt cheie dintr-un anumit cont.

Scorul de calitate poate determina parțial care este costul per click pentru un anunț poziția de top din căutarea Google.

Dacă vă doriți să vă îmbunătățiți gradul de calitate pentru o campanie de publicitate, noi suntem soluția ideală.

Putem optimiza relevanța publicitară și conținutul paginii de destinație pentru a vă îmbunătăți rata de click-uri și rata de conversie online.

Specialiștii noștri PPC pot ajusta gradul de calitate pentru cont, permițându-vă să atrageți cele mai multe și cele mai relevante vizite pe site-ul tău web, astfel încât traficul irelevant din site să nu existe.

De asemenea, serviciile Google Ads favorizează agențiile de publicitate care își adaptează constant contul și care experimentează cele mai noi funcții oferite de Google Ads, făcând din gestionarea PPC un element esențial al acestei modalități de publicitate, dar și pe cele care oferă o experiență de promovare plăcută și repetabilă.

Acesta este principalul pentru care agențiile de marketing și publicitate sunt soluția ideală în aceste situații. Astfel, vor avea garanția faptului că totul este sub controlul atent al unei persoane calificate, iar rezultatele vor fi cele dorite. Contează și tu pe sprijinul profesionist oferit de WiseVision și fă cunoștință cu succesul afacerii tale.

Google Ads Promo
100
Google Ads Search
Contact
Google Ads Standard
150
Google Ads Search
Contact
Google Ads Display Standard
65
Google Ads Display
Contact
Google Ads Remarketing
65
Google Ads Display
Contact
Google Ads Shopping
100
Merchant Center
Contact
Google Ads Video
50
Youtube Ads
Contact

Contactați-ne pentru a beneficia de auditare și consultanță gratuită.