Proiecte de referință

iUni

Comercializează tehnologie de ultimă oră pentru orice tip de consumator,cu scopul de a satisface nevoile clienților. În acest moment, produsele lor sunt comercializate fie sub marca proprie iUni®, cât și alte branduri consacrate (de ex. camere auto sub marca DOD), brand pentru care sunt unici importatori în România.

Vezi proiectul
Fabrica de Vacanțe

A călători înseamnă mai mult decât a vizita locuri noi. Fabrica de Vacanțe (parte Aerotravel) deține propria rețea de agenții, în cele mai importante orașe din România: București, Sibiu, Cluj-Napoca, Timișoara și Oradea. În fiecare agenție, consultanță oferită de colegii noștri ajută turiștii să-și aleagă cele mai bune variante de vacanță.

Vezi proiectul
Limarom

De 20 de ani onoram tradiția romanească în confecții Compania LIMAROM 2000 activează neîntrerupt pe piața din România – și de curând pe piața din UE – în domeniul confecțiilor și serviciilor de imprimare prin serigrafie și broderie pentru confecții textile. În fiecare zi demonstrăm că producătorii români de textile sunt partenerii potriviți.

Vezi proiectul
Cruise Hub

Parte a Grupului Aerotravel, CruiseHub este expresia pasiunii pentru croaziere pe toate mările și oceanele lumii și este construită pe baza expertizei de peste 10 de ani a specialiștilor noștri. CruiseHub oferă croazierele a peste 10 companii de profil, printre care se numără MSC Cruises, Costa Cruises, Norwegian Cruise Line sau Silversea.

Vezi proiectul
NaNaNa

NaNaNa.ro este o comunitatea online ce creează o punte între artiști independenți si cei care caută produse calitative care să răspundă nevoilor și preferințelor lor. Având la baza o echipă cu peste 20 de ani de experiență B2B pe piața produselor personalizate, NaNaNa.ro oferă un concept inovator, destinat consumatorului final.

Vezi proiectul
Agrafa Print

Povestea mărcii Agrafa Print își are începutul în 1997. Doi tineri entuziaști au înființat compania Speed Promotion, al cărei obiect de activitate erau grafica și producția publicitară. Rapiditatea cu care mica echipă crea și realiza proiectele alocate a dus într-un timp scurt la transformarea acesteia într-o agenție de publicitate full-service.

Vezi proiectul