Google Ads

Ce este Google Ads?

Google Ads sau Google AdWords este unul dintre cele mai cunoscute servicii publicitare pe care le folosesc companiile care vor anunțuri afișate în Google și în rețeaua sa de publicitate. Acestea se vor plăti doar în momentul în care încep să apară click-urile pe anunțuri și în momentul în care poți să gestionezi ușor bugetele de publicitate care sunt alocate pentru reclamele online.

Este important de știut că la baza Google Ads sunt campaniile și cuvintele cheie. Astfel, difuzarea de anunțuri apare atunci când cineva caută ceva utilizând un anumit cuvânt cheie.

Realizarea campaniei

Pentru o campanie de succes în Google Ads, efectuăm un audit și analizăm obiectivele voastre. Configurăm campanii personalizate pentru a obține cele mai bune rezultate. Folosim rețeaua de căutare, display, video, cumpărături și remarketing. Urmărim performanțele cu atenție, inclusiv CTR, scorul de calitate și rata de conversie. Suntem WiseVision, o agenție de marketing care oferă servicii complete pentru a obține cele mai bune rezultate.

Audit Google Ads GRATUIT

Oferim un AUDIT GRATUIT înainte de pornirea campaniilor. Analizăm cuvintele cheie negative, scorurile de calitate, CTR-ul și optimizările pentru a maximiza impactul campaniilor și a obține rezultate mai bune. Auditul include analiza rapoartelor despre activitatea pe cont, timpul petrecut cu gestionarea campaniilor, optimizările cuvintelor cheie de tip long-tail, textele reclamelor și landing page-urile. Efectuăm auditul cu implicarea profesioniștilor ce au acces la instrumente actuale și moderne.

Targetare precisă

Unul dintre avantajele majore ale campaniilor de Google Ads este posibilitatea de a ajunge la publicul țintit cu o precizie deosebită. Platforma Google Ads oferă o varietate de opțiuni de targetare, astfel încât să poți ajunge la cei mai potriviți utilizatori pentru afacerea ta. Poți să-ți selectezi audiența în funcție de cuvintele cheie, locația geografică, interesele lor și multe alte criterii.Aceste opțiuni de targetare îți permit să atingi oamenii care sunt deja interesați de produsele sau serviciile tale.

Costuri controlabile

Un alt avantaj important al campaniilor de Google Ads este posibilitatea de a seta un buget zilnic pentru campaniile tale. Acest lucru îți permite să gestionezi costurile și să alocați resursele doar pentru cuvintele cheie care sunt importante pentru afacerea ta. În acest fel, poți reduce costurile și să maximizezi ROI-ul. Alocația unui buget zilnic îți permite să stabilești limita de cheltuieli pentru campaniile tale și să gestionezi costurile în mod eficient.

Flexibilitatea campaniilor

Ai control total asupra campaniilor tale și poți să le ajustezi în timp real în funcție de performanță și totodată poți face modificări pentru a le îmbunătăți. De asemenea poți ajusta anunțurile și cuvintele cheie pentru a optimiza campania și a obține rezultate mai bune. Acest nivel de control și flexibilitate îți permite să te adaptezi la nevoile în continuă schimbare ale afacerii tale și să obții cel mai bun ROI pentru bugetul tău de publicitate.

Rezultate imediate

Unul dintre cele mai mari avantaje ale campaniilor este că încep să aducă trafic și conversii imediat ce sunt pornite. În comparație cu optimizarea SEO care poate dura mai mult pentru a produce rezultate vizibile, campaniile de Google Ads pot aduce rezultate imediate și să crească rapid vizibilitatea afacerii tale online. Acest lucru poate fi foarte important dacă ai nevoie de un impuls rapid pentru a-ți crește vânzările sau a-ți îmbunătăți brandul.
Părerea clienților noștri

Alte servicii cu care vă putem ajuta