SEO

Ce este optimizarea SEO?​

Optimizarea SEO este un proces complex care necesită timp și foarte multă răbdare. Procedurile SEO sunt recomandate pentru toate tipurile de site-uri, deoarece funcționarea lor corectă și corespunzătoare depinde de asta. Fiind vorba despre un proces care presupune mai multe etape, este important să ai de partea ta profesioniști care să se ocupe de strategia SEO, care să aducă rezultate în cel mai scurt timp.

Agenție SEO

Business-ul tău merită să beneficieze de cât mai multă vizibilitate pentru a se bucura de un real succes, iar modul în care se prezintă propriul site poate avea o influență majoră în acest sens. Agenția noastră SEO te poate ajuta să pui bazele unui website adaptat nevoilor actuale ale utilizatorilor și aflat la curent cu preferințele motoarelor de căutare.

Audit SEO GRATUIT

Auditul SEO se referă la o analiză completă și complexă a site-ului tău pentru a determina care sunt factorii ce duc la scăderea performanței acestuia. Partea bună este că totul este gratuit, așa că nu te costă nimic să știi cum se prezintă site-ul tău și care sunt măsurile prin care poate ajunge la cea mai bună versiune a sa.

Optimizare SEO ON – PAGE

SEO On-Page este unul dintre cele mai importante elemente către succes, deoarece prin aceasta are loc analiza și optimizarea a tot ceea ce apare la nivelul site-ului. De aceea, trebuie realizată de la bun început, în momentul în care site-ul abia prinde contur. Cu toate acestea, niciodată nu este prea târziu pentru a începe procesul de optimizare.

Keyword Research

Un pas extrem de important pentru un site bine optimizat, din punct de vedere SEO este căutarea cuvintelor cheie relevante și asocierea lor cu un conținut de calitate. Vom porni de la o listă de termeni, care vor fi dezvoltați utilizând instrumente specifice pentru acest proces. Ulterior, conținutul de pe site va fi construit în jurul acelor cuvinte.

Optimizare SEO OFF – PAGE

O etapă importantă a optimizării SEO pentru orice site este optimizarea off-page, care cuprinde toate eforturile făcute în afara site-ului pentru îmbunătățirea poziției din motoarele de căutare. În optimizările off-page includem link building-ul, de backlink-uri, de prezența pe social media și link-uri care trimit către site-ul tău.

Link Building

Este un proces de obținere a unor link-uri de la site-uri cu autoritate, care să facă trimitere către site-ul tău. Aceasta este o modalitate prin care site-ul va fi considerant de căttre motoarele de căutare ca fiind de încredere, Cu cât veți avea mai multe recomandări, cu atât și poziționarea în rezultatele motoareor de căutare va crește.

Părerea clienților noștri

Alte servicii cu care vă putem ajuta