SEO

Strategii SEO care au stimulat creșterea a peste 500 de afaceri online

Google folosește peste 200 de factori de ranking în poziționarea unui website. Noi știm ce funcționează în România, prin know-how-ul dobândit din piață. SEO pe cât este de simplu, pe atât este de complex, pentru că trebuie optimizați factorii de ranking. 

Servicii de Optimizare SEO pentru vizibilitate și conversii!

Programează acum o ședință de consultanță!

Transformă-ți ideile în acțiune cu strategii personalizate de marketing. 

De ce să investești în SEO?

SEO te ajută să îmbunătățești vizibilitatea site-ului, atrăgând un flux mai mare de trafic organic, ceea ce duce la o creștere a autorității brandului și a conversiilor. Mai mult, SEO îmbunătățește experiența utilizatorilor prin furnizarea unor rezultate relevante. 

Pe o piață competitivă, SEO îți asigură un avantaj important, plasându-ți afacerea în topul rezultatelor motorului de căutare și obținând o expunere maximă pentru audiența targetată.

Cum să obții Succesul Online 

Paginile website-ului tău vor răspunde mult mai bine la căutarile efectuate de potențialii clienți și vor apărea mult mai des în SERPs (Search Engine Result Pages).

SEO funcționează pe termen lung, la fel ca brand-ul tău. Astfel, vom crește vizibilitatea site-ului care va apărea frecvent în fața potențialilor clienți.

Pe măsură ce site-ul tău va apărea mai des în fața unei audiențe largi, va deveni un vânzător tăcut care va colecta lead-uri și va genera vânzări din căutarile făcute în Google.

SEO este poate cel mai bun canal din punct de vedere ROI și cost/venit pe termen lung. Știm acest lucru pentru că am văzut beneficiile SEO aduse clienților noștri.

Care sunt etapele procesului de optimizare SEO?

Audit SEO

Keyword Research

Evaluăm site-ul pentru a identifica problemele tehnice și de conținut care impiedică performanța SEO și oferim soluții pentru îmbunătățire.

Identificăm cele mai relevante și eficiente cuvinte cheie pentru a ne asigura ca site-ul atrage traficul potrivit și îndeplinește obiectivele.

Analiza concurenței

Optimizare off-page

Analizăm strategiile SEO ale concurenților pentru a identifica oportunități de creștere și pentru a ajuta la diferențierea pe piață.

Dezvoltăm strategii de link building și promovare a site-ului in mediul online, sporind autoritatea și vizibilitatea acestuia.

Optimizare on-page

Raportare SEO

Imbunatățim structura și conținutul site-ului pentru a facilita indexarea de către motoarele de cautare și a crește relevanța pentru cuvintele cheie targetate. 

Monitorizăm evoluția campaniilor SEO prin rapoarte lunare detaliate, care conțin informații despre performanța site-ului și a strategiilor implementate. 

Audit SEO 100% Gratuit

În cei 15 ani de activitate am auditat peste1000 de afaceri online din România și am aflat că o strategie implementată necorespunzător poate produce mai multe costuri decât beneficii. Optimizarea corectă a strategiilor SEO poate transforma orice cheltuială într-o investiție inteligentă și profitabilă.

TOP rezultate generate de promovarea prin SEO

Servicii de Optimizare SEO pentru vizibilitate și conversii!

Prin strategiile inovative de optimizare a site-urilor și prin abordarea SEO corectă, crește poziția site-ului tău pe cuvintele cheie care îți aduc vânzări. Prin îmbunătățirea poziției în Google, va crește automat traficul organic relevant.

Pe măsură ce sunt rezolvate problemele tehnice, se construiesc link-uri relevante și se adaugă conținut, site-ul începe să crească. Acest lucru se reflectă într-o vizibilitate mare în căutările Google și brand-ul tău va fi afișat din ce în ce mai des în fața potențialilor clienți.

Prin optimizarea SEO a paginilor din site-ul tău, îți vom crește traficul organic ca urmare a creșterii pozițiilor cuvintelor cheie. Traficul SEO este relevant și targetat, motiv pentru care are șanse mari să se transforme în vânzări.

Părerea clienților noștri

Alte servicii cu care vă putem ajuta