August 18, 2021

Agentie PPC

Campaniile PPC sunt modalitatea cea mai simpla si mai eficienta de a atrage trafic organic de calitate si de a genera conversii. Avand in spate un proces destul de complex si de complicat pentru cineva care nu are experienta in PPC, campania PPC ajuta la construirea brandului si la cresterea vanzarilor directe.

Campaniile PPC au nevoie de testare, evaluare, de setarea corecta a parametrilor in functie de care functioneaza pentru a putea aduce castigurile dorite.

Agentiile PPC se vor ocupa de managementul campaniilor PPC si vor avea grija ca toate etapele implementarii lor sa fie respectate. Cu specialistii de la agentiile PPC esti mereu cu un pas inaintea competitiei si poti avea un ROI mult mai mare in cel mai scurt timp.

CAMPANII PPC             

Agentia PPC va configura cele mai bune si mai eficiente campanii PPC pentru diverse tipuri de afaceri online, asigurandu-se de fiecare data ca banii cheltuiti se vor duce pe trafic valoros. Managementul campaniilor PPC realizat cu precizie de firmele care se ocupa de PPC va avea drept scop obtinerea de trafic targetat, de trafic mai bun la costuri mai mici, eventual, costurile per click sunt reduse, ROI-ul este in crestere, clientii sunt atrasi pe site fara a se genera costuri foarte mari. Ce inseamna o strategie de management de campanii PPC bine pusa la punct? In campaniile PPC e nevoie de cuvinte cheie si de research pe ele in asa fel incat sa le folosim pe cele corecte pentru afacerea noastra si sa atragem clientii mai usor, ei sa le utilizeze la cautare.

Se analizeaza si competitia, se realizeaza segmentarea campaniei, se gandesc grupuri de reclame, cuvinte cheie relevante per reclama. Pe landing page se face optimizare si se adauga butoane de tip Call-to-Action. Continutul campaniilor PPC este adaptat nevoilor reale ale clientilor si ale afacerilor lor, campaniile PPC sunt centrate doar pe eficienta si pe calitate, pe cuvinte cheie care au potential si pot aduce cele mai bune rezultate pe termen scurt.

SERVICII PPC

Serviciile ppc ale agentiilor PPC urmaresc pana la urma publicare de anunturi pe motoarele de cautare in cele mai bune conditii si cat mai repede. Servicile PPC includ: auditul PPC, se intelege obiectivul si se analizeaza toate datele, reclama pe Bing, pentru publicitatea in alte tari, reclama in retelele de socializare, publicitatea prin display, cu anunturi grafice de calitate, folosirea inteligenta a Google Ads pentru campanii cat mai bine targetate. Remarketingul este parte din serviciile oferite de cele mai bune agentii PPC, pentru o imbunatatire a rentabilitatii investitiei si a cresterii conversiilor prin marketing pentru clientii care au mai interactionat cu un brand in trecut.

AGENTIE PAY PER CLICK

Agentia pay per click contribuie la generarea unor lead-uri mai multe pentru business pe motoarele de cautare prin crearea si gestionarea de reclame pe motoarele de cautare. Agentia optimizeaza campaniile, este mereu la curent cu ce se intampla in industrie, are costuri mici cerute pentru gestionarea si crearea de campanii, te bazezi pe o intreaga echipa, stii ca ai mereu oameni care se ocupa de toate campaniile si le eficientizeaz pentru cele mai bune ROI-uri pe termen lung sau scurt. La inceput de drum sau in timpul dezvoltarii unui site, agentia pay per click este alaturi de tine cu cele mai bune sfaturi si tool-uri pentru campanii PPC de succes.

PAY PER CLICK

Pay per click este o platforma pentru marketing online unde publicitarii platesc o suma de bani motoarelor de cautare pentru a putea primi click-uri generatoare de bani pe reclame. Cumperi vizite pe site, nu ai vizitele organice, platesti doar cand cineva da click pe reclama ta si doar atunci. Bugetul e mai usor de controlat, de gestionat, reclamele sunt toate targetate, alegi si spatiile unde sa fie disponibile reclamele tale, alegi cuvinte cheie, interese, date demografice pentru targetare. Traficul obtinut este imediat si consistent, e usor sa setezi campaniile PPC si sa obtii un ROI mai bun pe termen scurt.

REMARKETING

Se poate folosi si remarketingul in campaniile PPC pentru a atrage clienti care au mai interactionat cu bradul si care isi doresc sa cumpere produse si servicii de pe un anumit site. Prin remarketing ajungi mai usor la clientii vechi, esti mereu alaturi de ei oriunde navigheaza pe Internet, stii ca te poti baza pe campaniile de remarketing pentru a afisa publicitatea dorita cat mai des si a aduce iar pe site clientii care au interes sa cumpere ceva.

PPC (Pay Per Click) este metoda de publicitate platita oferita de Google si Facebook, un mecanism de plata per rezultat cu alte cuvinte, plata apare doar cand avem click pe reclama unui advertiser. Forma cu performante foarte bune de tip PPC este plata pentru diverse anunturi sponsorizate afisate in reteaua de cautare Google Search.

AGENTIE PPC MARKETING

In universul online concurenta e foarte mare, sunt sute sau mii de site-uri pe aceeasi nisa, fiecare vine cu servicii si produse interesante.

Daca intentionezi sa ai un ROI cat mai mare, tot ce ai nevoie este o colaborare cu o agentie ppc de marketing. Ea te poate ajuta oricand cu o campnie in Google Ads, in Bing Ads, in social media.

Chiar daca te poti baza pe SEO de cele mai multe ori, cand vrei rezultate rapide si usor de contorizat, de obtinut, te bazezi pe PPC si pe un management al campaniilor de PPC cat mai eficient. Printre serviciile pe care ti le ofera agentia de ppc marketing se numara keyword research, gasirea celor mai bune cuvinte cheie care sunt relevante pentru afacere si pentru cautarile facute, crearea de reclame targetate pentru conversii cat mai bune, optimizarea landing page-urilor pentru conversii cat mai bune.

Reclamele sunt testate si sunt comparate pentru a se gasi cele mai originale si mai efective pentru respectivul business care le solicita.

Agentiile de ppc marketing, cum e si WiseVision, vor pune la punct si mini-campanii, campanii locale, pentru anumite produse sau servicii cu targetare foarte stricta, precum si campanii de remarketing pentru a ajunge la publicul tinta care a mai interactionat in trecut cu servicii si produse, cu site-uri. Raportarile detaliate, monitorizarea continua a campaniilor initiate, toate sunt pe lista de servicii pe care agentiile de ppc marketing le pot oferi la cele mai bune preturi.

CAMPANII PPC

La baza serviciilor oferite de agentiile ppc marketing se afla campaniile PPC. Cei care aleg sa lucreze cu agentiile in cauza vor beneficia de multiple avantaje de pe urma initializarii si managementului corect al campaniilor ppc.

Care sunt acestea? Rezultate rapide prin creara unor conturi Google Ads, setarea unor reclame, unor campanii, pentru atragerea traficului targetat si ajungerea la publicul tinta in cele mai eficiente moduri posibile. Rezultate masurabile foarte precise, poti masura orice de la costuri la profit, vizualizari, click-uri, vizite.

Nu depinzi de schimbari SEO si de modificarile de algoritm, ajungi exact la audienta pe care intentionezi sa o ai si careia vrei sa ii transmiti mesajele. O suma de factori care includ cuvinte cheie, localizare, website, dispozitiv, timp, data te vor ajuta sa ai doar publicul tinta pe care il poti intelege si ii poti da doar produsele si serviciile de care are nevoie.

Autoritatea si vizibilitata brandului sunt mai usor de pus in valoare si de evidentiat in onlin prin intermediul unor campanii PPC. O campanie PPC pusa in practica de WiseVision sau de oricare alta agentie este foarte eficienta pentru cautarile locale, poti gasi clienti locali foarte simplu, nu are restrictii de buget si poti determina foarte usor un buget pe care sa il cheltuiesti pe PPC.

SERVICII PPC

Revenind la serviciile diverse ppc pe care agentia de ppc marketing le ofera clientilor interesati acestea pot fi grupate si in functie de tipul campaniilor gandite si puse in practica. Astfel avem campanii Search, in Retele de Cautare, cu un cost mic de achizitie si ROI ridicat, campanii Google Ads, Microsoft Ads.

Campaniile de Shopping sau anunturile de cumparaturi sunt o modalitate puternica de promovare, produsele sunt vandute foarte usor prin campanii care au costuri reduse, se afiseaza produsele unui numar cat mai mare de utilizatori care ar putea sa aiba nevoie de el. Se urmareste crearea unui feed de succes, gasirea atributelor corecte, crearea de etichete usor de personalizat etc.

Campaniile display, pe retelele display, sunt pe lista de servicii pe care le poate pune in practica si oferi agentia de ppc marketing, cresc notorietatea brandurilor si consolideaza segmentele de public, se genereaza campanii PPC cu raspuns direct. Se vor afisa texte, imagini, video-uri pe site-uri care sunt compatibile contextual.

In stransa legatura cu o campanie display e campania video, cu plasarea de anunturi pe YouTube, se creeaza campanii video bazate pe obiective de conversie si pe bugete fixe alocate. Campaniile pe social media si retargeting-ul sunt ultimele pe lista extinsa de servicii puse la dispozitie de agentii de ppc marketing.

AGENTIE PAY PER CLICK

Ca orice companie care ofera servicii si agentia pay per click are anumite modele pe care le implementeaza si le foloseste la nivelul tarifarii clientilor. Unele agentii au preturi per ora de lucru, se plateste lunar sau trimestrial pentru serviciile prestate.

Altele au preturile gandite ca procentaj din bugetul cheltuit pe reclame. Cu cat bugetul e mai mare agentia va avea mai mult de lucrat, asa ca si preturile cresc, deci procentajul e mai mare. Sunt si cazurile fericite in care agentiile pay per click platesc aceeasi suma de bani indiferent cate ore se lucreaza si ce performanta exista luna de luna.

Alta varianta de plata pentru serviciile ppc este cea in functie de performante, ai rezultate ai si plata mai buna, nu ai rezultatele dorite, plata scade, deci agentia ppc marketing va cauta mereu sa aiba perforante foarte bune ca sa isi asigure bugetul necesar lunar. O varianta a platii per performante este cea in care se tine cont de lead-urile generate, de costurile mai mici per achizitie, de cresterea vizibila a CTR-ului etc.

Oricum s-ar face plata, agentiile de ppc marketing vor urmari sa aiba campanii PPC cat mai bine optimizate si cat mai eficiente pentru a oferi clientilor rezultate rapide si vizibile inca de la demararea campaniilor atat de importante pentru afaceri online.

PAY PER CLICK ROMANIA

In Romania a devenit din ce in ce mai greu sa gasesti o agentii ppc marketing care sa aiba servicii complete pentru o campanie PPC de calitate si usor de pus in practica. Serviciile pay per click Romania pot fi solicitate firmelor care au experienta in domeniu, care isi doresc sa lucreze doar pentru clienti importanti de pe piata, care au un portofoliu destul de vast.

Agentiile ppc marketing in care poti avea incredere, cum e si WiseVision au oameni cu experienta suficienta pentru a demara si a gestiona eficient campaniile PPC, au servicii care au fost testate si verificate inainte de a fi oferite, au preturi bune si un raport calitate-pret excelent. 

Popularitatea, vechimea pe piata, numarul de campanii deja puse in practica, calitatea serviciilor punctuale oferite, numarul de servicii pe care le au si pe care le pot implementa rapid la modul profesionist, iata doar cateva exemple de criterii pe care te poti baza cand alegi agentiile ppc marketing.

Este important de retinut ca agentiile ppc marketing care au lucrat pentru clienti mari si importanti de pe piata vor putea sa realizeze orice fel de campanie PPC.

Oricat de complicata e campania ea se va implementa eficient pentru firme de diverse dimensiuni si afaceri cu bugete mari sau limitate pentru PPC.

Partajează acest articol
Facebook
WhatsApp