September 27, 2021

Publicitate Platita pe Facebook

Oricine are cont pe Facebook probabil ca a observat ca publicitatea a devenit tot mai vizibila in ultimii ani in cadrul acestei retele de socializare. Adevarul este ca Facebook reprezinta o modalitate ideala prin care sa se promoveze un produs sau un serviciu, dar pentru publicitate platita pe facebook mai bine apelam la cei care se pricep cu adevarat.

Astfel, aici intervine WiseVision cu experienta sa vasta in domeniu si cu abilitatea de a profita la maxim de eficienta acestei modalitati de a face publicitate.

Cu totii stim ca oamenii petrec foarte mult timp pe retelele de socializare in ziua de azi, iar Facebook este poate cea mai importanta dintre toate. Orice afacere are nevoie de pagina de Facebook, iar in cadrul retelei sunt deja prezente peste cateva zeci de milioane.

E clar ca aceasta retea reprezinta locul in care isi petrec timpul viitorii clienti, astfel ca e timpul sa ajungi la ei prin publicitate platita pe facebook de care sa se ocupe WiseVision. Statisticile arata ca utilizatorii petrec, in medie, 2 ore pe zi pe Facebook, ceea ce este enorm, iar ca forma de promovare, e o varianta ideala.

Mai departe, peste 1.5 miliarde de utilizatori acceseaza Facebook cel putin o data intr-o luna, iar 1.4 miliarde reprezinta traficul pe mobil. E clar ca daca vrei sa ajungi mai usor la audienta potrivita, Facebook chiar te poate ajuta.

Totusi, fara publicitate platita degeaba existi (ca firma) pe Facebook pentru ca doar 1% dintre fani iti vor putea vedea postarile. In ultimii ani Facebook a redus considerabil vizibilitatea unei firme pe platforma, astfel ca e clar ca trebuie sa platesti pentru performanta, insa partea buna e ca nu ai nevoie de bugete considerabile.

De exemplu, cu o postare pentru care vei plati in jur de 50 de dolari stii ca ajungi in fata unui public de 10.000 de oameni si ai avantajul ca poti fi foarte atent cu audienta care te intereseaza.

Atunci cand creezi continut de calitate petru propriul site, cu siguranta, iti doresti ca toata lumea sa il citeasca. Din acest motiv postezi pe Facebook sau pe alte retele de socializare, insa acest lucru nu este de ajuns, astfel ca Facebook Ads te va ajuta ca postarile sa ajunga la un numar cat mai mare de utilizatori si nu orice utilizatori, ci cei targetati, care au toate sansele sa se arate interesati.

Cat despre targetare putem spune ca Facebook iti ofera toata libertatea de care poti avea nevoie. Astfel, poti ajunge la utilizatorii care te intereseaza in functie de locatie, date demografice, varsta, sex, interese, obiceiuri, conexiuni si nu numai.

Aceasta este ocazia ideala de a fi cat mai creativ pentru ca poti sa te joci cu tot felul de optiuni astfel incat sa fii cat mai eficient. Si remarketingul este o unealta care, cu siguranta, se dovedeste a fi foarte folositoare, motiv pentru care poti sa profiti oricand. Totodata, serviciile de publicitate platita oferite de Facebook pot fi combinate, astfel incat sa fie mai usor pentru clienti sa isi atinga scopurile.

Prin intermediul Facebook e mai usor ca un simplu vizitator sa se transforme in cumparator. Cum? Prin simplul fapt ca poti afla diferite informatii despre obiceiurile acestora astfel incat sa aiba sanse mari de a fi interesati de produsele sau serviciile oferite de tine.

Totusi, acesta e un domeniu complicat, dificil de stapanit, in special pentru ca trendurile par ca se schimba periodic, motiv pentru care e dificil sa se tina pasul. Astfel, e mai simplu sa apelezi la WiseVision si sa te bucuri de cele mai bune performante prin publicitatea platita pe facebook.

Partajează acest articol
Facebook
WhatsApp