September 30, 2021

Reclama pe Facebook

Probabil ca toata lumea a auzit si a folosit la un moment dat Facebook, cea mai mare retea de socializare. Bineinteles, prin intermediul acesteia putem fi la curent cu activitatile apropiatilor nostri, dar aceasta este si o modalitate ideala prin care sa se faca publicitate.

O reclama pe facebook poate fi eficienta atat timp cat este gestionata in mod corepunzator, iar in acest sens mai bine ne lasam pe mainile specialistilor. La WiseVision ai nimerit unde trebuie pentru ca printr-o simpla reclama ai sansa ca aceasta sa ajunga in fata unui public cat mai numeros.

Statisticile la care ai acces pe Facebook sunt cat se poate de detaliate, ceea ce presupune ca ai toate sansele sa ajungi la cele mai mari performante. De fapt, Facebook chiar nu impune limite atunci cand vorbim de date si rapoarte, motiv pentru care poti afla pana si cele mai mici detalii care stau in spatele succesului unei campanii.

Acestea pot fi analizate in detaliu pentru ca mai apoi sa fie luate masurile adecvate. Vezi la cati utilizatori au ajuns postarile, cate like-uri s-au dat, care au fost cele mai eficiente postari, cate click-uri s-au dat, conversii, vanzari si nu numai.

De asemenea, prin reclama pe facebook se poate tinti audienta potrivita datorita detaliilor disponibile, ocazie cu care stii ca reclamele tale ajung in fata oamenilor interesati.

Poate conteaza interesele acestora, obiceurile, date demografice, zona, limbi cunoscute, interval de varsta si nu numai. Sau poate iti doresti sa fii mai creativ si sa tintesti fanii competitorilor directi. Avand acces la toate aceste detalii ai toate sansele sa obtii cele mai mari performante.

Mai mult, te bucuri de libertate totala atunci cand trebuie sa pui pe picioare o reclama, iar Facebook a simplificat pe cat de mult posibil acest pas. Nu doar ca alegi tipul de reclama si targetezi audienta, ci alegi si un interval orar si, bineinteles, un buget care sa iti convina.

Reclamele pot fi adaptate in functie de ceea ce iti doresti sa obtii, iar la acest capitol putem aminti de click-uri, cat mai multe like-uri, reach mai mare si nu numai.

Prin intermediul unei reclame pe Facebook vei ajunge la un numar mult mai mare de persoane decat in alte contexte. Atunci cand esti prezent pe aceasta retea de socializare cu afacerea ta, cu siguranta, stii cat de putine dintre postarile tale ajung in fata utilizatorilor. In ultimii ani, Facebook a scazut mult vizibilitatea firmelor tocmai pentru a fi nevoite sa cumpere reclame, dar vestea buna este aceea ca nu e nevoie de costuri ridicate.

Astfel, pentru pretul platit primesti multe, astfel ca ar trebui sa apelezi la specialisti care sa stie cum sa orchestreze totul pentru a te bucura de cele mai bune conditii.

In plus, reclamele iti ofera sansa de a intra din nou in contact cu oamenii cu care ai mai interactionat, iar despre remarketing poti afla mai multe direct de la specialistii WiseVision.

De exemplu, un utilizator care ajunge pentru prima data pe pagina ta, cel mai probabil nu se va arata interesat, cu toate ca i-ai captat putin atentia, tocmai pentru ca nu stie nimic despre tine. In schimb, a doua oara cu siguranta te vei bucura de mai mult succes, in special daca organizezi campanii care sa fie centrate pe nevoile si interesele acestora.

Pentru a pune la cale o reclama pe facebook te poti baza pe cei de la WiseVision, iar costurile implicate in acest sens sunt minime in comparatie cu beneficiile aduse, aceasta fiind o ocazie ideala prin care se poate dezvolta orice brand si prin care sa iti indeplinesti obiectivele.

Partajează acest articol
Facebook
WhatsApp